Zeilboot Verzekering

De beste verzekering voor je zeilboot

Echt varen doe je natuurlijk in een zeilboot, geen herrie, en werken om vooruit te komen. Heerlijk bezig zijn op het water. Wil je jouw zeilboot verzekeren? Dan heb je verschillende opties. Een optie is om de bootverzekering zelf online te regelen. Zoek je een verzekering voor je zeilboot en wil je een goedkope zeilboot verzekering. Veenstra de Jong Assurantiën regelt het graag voor je. Ons bootteam is ervaren in het verzekeren van zeilboten. De beste aanbieders zijn geselecteerd om je zeilboot op de best mogelijke manier te verzekeren tegen een lage premie.

Wanneer het jou uitkomt

Op deze website kun je 24 uur per dag online een actuele premie berekening maken voor jouw zeilboot. Je kunt ons ook bellen, we helpen je dan met het regelen van je verzekering of we gaan samen met jou kijken welke verzekering het beste bij jouw zeilboot past. Dit kan ook op zaterdag. Het verzekeren van je zeilboot is gemakkelijk en het aanvragen is in een paar minuten klaar. In de meeste gevallen is je zeilboot direct verzekerd en kan het genieten op het water beginnen.

Verschillende dekkingen zijn mogelijk, Van WA dekking tot een uitgebreide dekking voor je kostbare bezit. Kies de dekking die bij je past, zo betaal je nooit te veel premie voor je zeilbootverzekering.

Voordelen van de zeilboot verzekering

    •  Uitgebreide dekking mogelijk
    •  Geen eigen risico bij schade (tot waarde € 50.000)
    •  Scherpe premie

Premie Zeilboot

Wij helpen je graag dus heb je vragen over het verzekeren van een zeilboot, je kunt ons mailen of bellen (tijdens kantooruren).

de BootVerzekering Zeilboot Verzekering