Verzekeringskaart Bootverzekeringen

Wat is een verzekeringskaart?

De verzekeringskaart is een initiatief van het Verbond van Verzekeraars. Het is de bedoeling dat het voor de consument gemakkelijker wordt snel overzicht te hebben van de dekkingen en uitsluitingen van een verzekering. Dit moet overzichtelijk zijn en in begrijpelijke taal. Dus geen vakjargon. Als je de verzekeringskaart bootverzekering bekijkt dan zie je in één oogopslag de voornaamste kenmerken van de verzekering.

Wat staat er op de verzekeringskaart

  • Wat is gedekt en welke risico’s zijn uitgesloten
  • Wanneer en wat wordt er vergoed bij schade
  • Wat zijn de belangrijkste uitsluitingen
  • Schade, wat moet je dan doen

Verzekeringskaart bootverzekering

Een verzekeringskaart is uitsluitend informatief. Je kunt aan de inhoud van de kaart geen rechten ontlenen. Het doel van de verzekeringskaart is dat je kunt beoordelen of dit voor jou de juiste bootverzekering is. Je kunt ook verzekeringskaarten van verschillende maatschappijen vergelijken voor een beter inzicht. Hieronder zie je bootverzekeraars waar wij geregeld contact mee hebben. Bij deze verzekeraars worden de meeste bootverzekeringen via ons kantoor ondergebracht.

Verzekeringskaart Bootverzekering van:

Heb je vragen over de verzekeringskaart of over een bootverzekering dan kunt je ons ook altijd e-mailen, bellen of kijk op meest gestelde vragen waar de meeste vragen op staan. Heb je niet de informatie gevonden die je zoekt, laat het ons weten, we stellen dat erg op prijs.

de BootVerzekering Verzekeringskaart Bootverzekeringen