Speedbootverzekering

Speedbootverzekering, vanaf € 3,- per maand

Online je premie voor je speedboot verzekering berekenen.

Premie speedboot

Een speedboot bezitten is een passie voor velen. De speedboot op de juiste manier verzekeren is erg belangrijk. De lengte van de speedboot, het vermogen en de verzekerde waarde zijn premiebepalende factoren. Je kunt je speedboot al vanaf € 3,- per maand verzekeren. Het vaargebied kun je zelf aangeven en ju kunt zelf bepalen welke dekking je nodig hebt voor je speedboot. Je kunt kiezen uit WA of WA + Basis Casco of WA + uitgebreid Casco. Pechhulp is extra mee te verzekeren, ook inzittenden en rechtsbijstand is aanvullend mee te verzekeren als ook je boottrailer. Je inboedel is al gratis meeverzekerd voor 20% van de waarde van de speedboot.

Is de nieuwwaarde van je speedboot onder de € 50.000 dan heb je geen eigen risico. Tussen een nieuwwaarde van € 50.000 en € 100.000,- is het eigen risico € € 75,-.  Bij 6 jaar schadevrij varen krijgt je 40% no-claim korting. Wil je meer korting? Je kunt zelf kiezen voor een (extra) eigen risico, dit verlaagt de premie voor je speedbootverzekering aanzienlijk. De speedboot verzekering is helemaal zelf samen te stellen, je betaalt op deze manier nooit teveel voor je speedboot verzekering.

Heb je nog vragen of wil je een offerte? Wij zitten voor je klaar. Je speedboot verzekeren kan online maar je kunt ons ook bellen. We zijn ook bereikbaar door de week van 9:00 tot 17:30 en op zaterdag tussen 9:00 en 16:00.

Speedboot verzekering aanvragen

de BootVerzekering Speedbootverzekering