Speedboot verzekering

Speedboot verzekering, vanaf € 3,- per maand

Online je premie voor je speedboot verzekering berekenen.

Premie speedboot

Een speedboot bezitten is een passie voor velen. De speedboot op de juiste manier verzekeren is erg belangrijk. De lengte van de speedboot, het vermogen en de verzekerde waarde zijn van invloed op de premie. Je kunt je speedboot al vanaf € 3,- per maand verzekeren. Het vaargebied kun je zelf aangeven en ju kunt zelf bepalen welke dekking je nodig hebt voor je speedboot. De dekking kies je zelf, de mogelijkheden zijn WA, WA + Basis Casco of WA + uitgebreid Casco. Pechhulp is extra mee te verzekeren, ook inzittenden en rechtsbijstand is aanvullend mee te verzekeren. Heb je een boottrailer dan is het verstandig om die ook meteen mee te verzekeren als je de speedboot verzekert. Je inboedel is al gratis meeverzekerd voor 20% van de waarde van de speedboot.

Eigen risico speedboot

Is de nieuwwaarde van je speedboot lager dan € 50.000 dan heb je geen eigen risico. Dat betekent dat je bij schade zelf niet hoeft te betalen. Tussen een nieuwwaarde van € 50.000 en € 100.000,- is het eigen risico € € 75,-.

Korting speedboot verzekeren

Bij 6 jaar schadevrij varen krijgt je 40% no-claim korting. Meer korting is mogelijk. Je kunt zelf kiezen voor een (extra) eigen risico, dit verlaagt de premie voor je speedboot nog meer. De speedboot verzekering is helemaal zelf samen te stellen, je betaalt op deze manier nooit teveel voor je speedboot verzekering.

Heb je nog vragen of wil je een offerte? Wij zitten voor je klaar. Je speedboot verzekeren kan online geregeld worden en je kunt ons ook bellen. We zijn ook bereikbaar door de week van 9:00 tot 17:30 en op zaterdag tussen 9:00 en 16:00.

Speedbootverzekering aanvragen

de BootVerzekering Speedboot verzekering