Speedboot verzekering

Speedboot verzekering, vanaf € 3,- per maand

Online je premie berekenen

Premie speedboot

Een speedboot bezitten is een passie voor velen. De speedboot op de juiste manier verzekeren is erg belangrijk. De lengte van de speedboot, het vermogen en de verzekerde waarde zijn van invloed op de premie. Je kunt je speedboot al vanaf € 3,- per maand verzekeren. Het vaargebied kun je zelf aangeven en je kunt zelf bepalen welke dekking je nodig hebt voor je speedboot verzekering.

Dekking speedboot

De dekking kies je zelf, de mogelijkheden zijn WA, WA + Basis Casco of WA + uitgebreid Casco. Aanvullend is Pechhulp, inzittenden en rechtsbijstand zijn mee te verzekeren. Heb je een boottrailer dan is het verstandig om die ook meteen te verzekeren. Je inboedel is standaard  meeverzekerd voor 20% van de waarde van de speedboot. Kijk dus even of dit voldoende is of dat het nodig is om de inboedel nog extra mee te verzekeren.

Eigen risico speedboot

Je hebt geen eigen risico als de nieuwwaarde van de speedboot lager is dan € 50.000,-. Dat betekent dat je bij schade zelf niet hoeft te betalen. Tussen een nieuwwaarde van € 50.000 en € 100.000,- is het eigen risico € € 75,-.

Korting speedboot verzekeren

Ervaring wordt beloond. Na 4 jaar schadevrij varen krijgt je 40% no-claim korting. Je kunt daarnaast meer premie korting ontvangen. Als je een extra eigen risico kiest verlaagt dit de premie voor je speedboot. De speedboot verzekering is zelf samen te stellen, je betaalt op deze manier nooit teveel voor je speedboot verzekering.

Heb je vragen of wil je een offerte? Wij zitten voor je klaar. Je speedboot verzekeren kan online geregeld worden en je kunt ons ook bellen. We zijn ook bereikbaar door de week van 9:00 tot 17:30 en op zaterdag tussen 9:00 en 16:00.

Speedbootverzekering aanvragen

de BootVerzekering Speedboot verzekering