Sloep verzekering

Je Sloep verzekeren bij Veenstra & de Jong Assurantiën

Premie berekenen

Veenstra & de Jong Assurantiën staat bekend om de voordelige sloepverzekering. Met deze bootverzekering voor je sloep mag je 24 uur per dag rekenen op hulp bij noodsituaties, ook op open wateren. Met deze bootverzekering is je sloep het hele jaar goed verzekerd, in Nederland of ook daarbuiten als je dat wenst. Het vaargebied geef je zelf aan. Je kunt de hele polis zelf samenstellen, extra dekkingen, zoals een boottrailer of rechtsbijstand kun je meeverzekeren maar het hoeft niet, zo betaal je geen onnodige premie.

Je sloep verzekeren met duidelijke voordelen

Kies je voor de voordeligste dekking, WA dekking, dan vergoedt de verzekeraar de schade die je met de boot veroorzaakt. De WA-dekking bedraagt € 7.500.000,- per geval, dus dat is prima geregeld. Uitgebreider je sloep verzekeren kan natuurlijk ook. Lees hier alles over dekkingen bootverzekering.

Maximaal 40% no-claimkorting

Vaar je al geruime tijd schadevrij met een boot? Dan bouw je een mooie no-claim korting op. De no-claimkorting van de bootverzekering wordt ieder jaar hoger. De korting loopt op tot 40% als je geen schade claimt.

Bootverzekering op maat

Je kiest een basisdekking die het beste bij jouw situatie past. De dekking kan uitgebreid worden met een boottrailer, rechtsbijstand en ongevallen opvarenden. Je kunt kiezen voor alleen dekking in Nederland maar varen in het groter gebied kan ook. Check daarvoor het vaargebied.

De premie voor de sloepverzekering is heel gemakkelijk online te berekenen, heb je de gewenste dekking uitgezocht dan kun je de sloepverzekering simpel online afsluiten.

Verzekeringskaart Unigarant

Voorwaarden bootverzekering

de BootVerzekering Sloep verzekering