Sloep verzekering

Je Sloep verzekeren bij Veenstra & de Jong Assurantiën

Premie berekenen

Veenstra & de Jong Assurantiën staat bekend om de voordelige sloepverzekering. Met deze bootverzekering is je sloep het hele jaar goed verzekerd, in Nederland of ook in het buitenland als je dat wilt. Het vaargebied kun je zelf kiezen. Je kunt de polis voor je sloep zelf samenstellen, extra dekkingen, zoals een boottrailer of rechtsbijstand kun je meeverzekeren maar het is geen verplichting, zo betaal je geen onnodige premie.

Je sloep verzekeren met duidelijke voordelen

WA dekking is de voordeligste optie, de verzekeraar vergoedt bij WA dekking de schade die je met de boot veroorzaakt. Het maximale bedrag waarvoor je verzekerd bent is € 7.500.000,- per geval. Jouw sloep is bij WA dekking echter niet verzekerd. Wil je de sloep verzekeren dan kies je naast WA dekking ook voor basis of volledig casco. Heb je de sloep verzekerd voor basis of volledig casco dekking dan mag je 24 uur per dag rekenen op hulp bij noodsituaties, ook op open wateren.

Maximaal 40% no-claimkorting

Vaar je al geruime tijd schadevrij met een boot? Dan bouw je no-claim korting op. De no-claimkorting van de bootverzekering wordt ieder jaar 10% hoger. Na 4 jaar heb je de maximale korting van 40% behaald als je geen schade claimt.

Bootverzekering op maat

Je kiest een basisdekking die het beste bij jouw situatie past. De dekking kan uitgebreid worden met een boottrailer, rechtsbijstand en ongevallen opvarenden. Je kunt kiezen voor alleen dekking in Nederland maar varen in het groter gebied kan ook. Check daarvoor het vaargebied.

De premie voor de sloepverzekering is gemakkelijk online te berekenen, heb je de gewenste dekking uitgezocht dan kun je de sloepverzekering simpel online afsluiten. Hieronder kun je de verzekeringskaart sloep bekijken. Het is een duidelijk overzicht van de verzekeraar over wat wel en niet is gedekt op je sloepverzekering.

Verzekeringskaart Unigarant

Voorwaarden bootverzekering

de BootVerzekering Sloep verzekering