Sloep verzekering

De beste sloepverzekering, die vind je bij Veenstra en de Jong Assurantiën.

Premie berekenen

Als je jouw sloep of vlet wilt verzekeren, zoek je de beste en voordeligste sloepverzekering en die vind je hier. Met deze bootverzekering kun je 24 uur per dag rekenen op hulp bij noodsituaties, dit geldt ook op open wateren. Met de boot verzekering van Veenstra en de Jong Assurantiën is je sloep of vlet het hele jaar goed verzekerd, in Nederland of daarbuiten. Je kunt zelf het vaargebied aangeven. Bij ons kun je de bootverzekering op maat samenstellen, zo kun je ook een boottrailer of rechtsbijstand meeverzekeren.

De sloepverzekering met duidelijke voordelen

Deze bootverzekering vergoedt de schade die je met de boot veroorzaakt. De WA-dekking bedraagt € 5.000.000,- per geval.

Maximaal 40% no-claimkorting

Vaar je al geruime tijd schadevrij met je sloep? Dan bouw je een mooie no-claimkorting op. De no-claimkorting van de bootverzekering wordt ieder jaar hoger. De korting kan oplopen tot wel 40%!

Bootverzekering op maat

Je kiest een basisdekking die het beste bij jouw situatie past. De dekking kan uitgebreid worden met een boottrailer, rechtsbijstand en ongevallen opvarenden. Je kunt kiezen voor alleen dekking in Nederland maar varen in het groter gebied kan ook. Check daarvoor het vaargebied.

De premie voor de sloepverzekering is heel gemakkelijk online te berekenen, heb je de gewenste dekking uitgezocht dan kun je de sloepverzekering simpel online afsluiten.

Verzekeringkaart

Voorwaarden bootverzekering

de BootVerzekering Sloep verzekering