Premie Bootverzekering

premie bootverzekering Bereken de premie bootverzekering en vraag deze meteen aan. Kosteloos annuleren binnen 14 dagen.

 Onze bootverzekering sluit je eenvoudig online af tegen een scherp tarief. Het aanvragen van de bootverzekering is binnen enkele minuten afgerond. Als je liever hebt dat een medewerker het voor je regelt, bel ons dan gerust. Heb je de aanvraag ingevuld en wil je nog wijzigingen aanbrengen? Aarzel niet om ons direct te bellen; we staan klaar om je te assisteren. Na het aanvragen van de bootverzekering heb je 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze twee weken kun je de aanvraag kosteloos annuleren zonder opgave van reden. Je hebt volledige zeggenschap over hoe je de boot verzekert, zodat je nooit te veel premie betaalt en de kosten van de bootverzekering laag blijven.

Maak je keuze tussen een WA-verzekering en een allrisk dekking, gebaseerd op het bouwjaar en de dagwaarde van je boot. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om extra dekkingen toe te voegen aan je bootverzekering, zoals een schadeverzekering voor opvarenden of een rechtsbijstandsverzekering. Bij ons is een volgboot tot € 5.000,- gratis meeverzekerd, met dezelfde dekking als de primaire boot.

Heb je een trailer? Verzeker deze dan ook voordelig mee op je bootverzekering. We verzekeren (bijna) alle soorten boten, waaronder sloepen, jachten, zeilboten, motorboten, speedboten en jetski’s. Voor vragen over de premieberekening van de bootverzekering staan we voor je klaar. Bel ons of stuur een e-mail. Het bootteam van Veenstra & de Jong Assurantiën helpt je graag bij het vinden van de beste bootverzekering tegen de laagste prijs.

… lees minder.
Lees meer…
de BootVerzekering Premie Bootverzekering