Overstappen Bootverzekering

Overstappen naar Bootverzekering.nl is eenvoudig en probleemloos. Als je op dit moment je boot elders hebt verzekerd en je wilt graag overstappen naar onze diensten, dan heten we je van harte welkom.

Wij begrijpen dat je niet wilt dat de administratieve rompslomp van de overstap naar ons een last wordt. Daarom nemen wij graag de taak op ons om je huidige verzekeraar op de hoogte te stellen en de nodige stappen te ondernemen.

Hoe gaat het Overstappen Bootverzekering in zijn werk?

  1. Aanvraag indienen: Na het vergelijken van de bootverzekering, begin je met het invullen van het aanvraagformulier. Daarnaast stuur je ons een e-mail waarin je aangeeft dat je momenteel nog een lopende bootverzekering hebt.
  2. Ontvang een opzegformulier: Wij sturen jou het benodigde opzegformulier. Het enige wat je hoeft te doen, is dit formulier invullen, ondertekenen en vervolgens naar ons terugsturen, samen met het ingevulde aanvraagformulier.
  3. Opzegtermijn: De meeste bootverzekeraars hanteren een opzegtermijn van 1 maand. Zodra wij alle benodigde documenten hebben, regelen wij de opzegging van je huidige bootverzekering en zorgen we voor de communicatie met je huidige verzekeraar.

Je kunt gerust zijn; gedurende deze overgangsperiode ben je nooit dubbel verzekerd. Je nieuwe verzekering bij Bootverzekering.nl gaat pas in nadat je huidige verzekering is beëindigd. En uiteraard betaal je pas premie wanneer je bootverzekering bij ons van kracht wordt. Als je enige vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om je te assisteren.

Om het opzeggen van je huidige verzekering makkelijker te maken, kun je hier het Opzegformulier downloaden.

 

 

de BootVerzekering Overstappen Bootverzekering