Over ons

Bootverzekering, online advies van Veenstra & de Jong Assurantiën

In het watersporthart van Friesland staat het kantoor van Veenstra & de Jong Assurantiën.

Waarom een adviseur inschakelen voor een online bootverzekering? Als onafhankelijk verzekeringskantoor kunnen wij je helpen met de juiste verzekering voor vrijwel elke boot, zoals een zeilboot, motorjacht, sloep, speedboot of zelfs een jetski. Het lijkt misschien onpersoonlijk zo’n website maar dat is het niet. Wij controleren de aanmeldingen. Als er een bootverzekering wordt aangevraagd en wij constateren dat er een betere of goedkopere optie is dan nemen we meteen contact met u op.

Per soort boot kijken we wat de gunstigste premie en voorwaarden zijn. We vergelijken steeds de maatschappijen door screening, door nauwlettend de laatste feiten en nieuws in de gaten te houden. Wij werken uitsluitend met verzekeraars die gespecialiseerd zijn in de watersport en zich onderscheiden door scherpe premies, gunstige voorwaarden, goede recensies en een goede en snelle schade afwikkeling. Wij bieden alleen bootverzekeringen aan van specialisten op watersportgebied zoals Unigarant, ASR en Nationale Nederlanden.

Premie bootverzekering

Ben je van plan om een boot aan te schaffen? Laat je eerst adviseren welk product het beste bij jou en jouw boot past. Wij zijn onafhankelijk en adviesvrij, zodat we altijd een passende aanbieding kunnen doen. Bereken zelf online de premie of neem contact met ons op, dan doen wij je een vrijblijvend voorstel voor een verzekering met de beste dekking tegen de scherpste prijs.

Wij vinden het belangrijk goed en betrouwbaar advies te geven, Wij nemen alle tijd voor jou als je contact opneemt en kunnen via mail of via deze website uitgebreide informatie verstrekken over de bootverzekering. De juiste keuze maken is dan heel gemakkelijk.

Heb je nog vragen? Bel voor persoonlijk advies naar onze klantenservice watersport: 0513-646494

Medewerkers watersport:

  • Mangal Haringsma
  • Ann de Haan
  • Hendrik Boorsma
  • Sarissa Molenkamp
  • Rimmer van der Ploeg
  • Remco de Jong
  • Helena de Vries
  • Daphne Otter