Over ons

Bootverzekering Veenstra & de Jong, online én persoonlijk advies

Welkom bij Veenstra & de Jong Assurantiën, dé expert in het verzekeren van boten in Friesland

In Friesland zijn water en watersport onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het gevoel van vrijheid op het water, de zon op je huid en de wind door je haren; dat gevoel zit ons in de genen. Bij Veenstra & de Jong Assurantiën begrijpen we dat gevoel als geen ander en weten we alles over het verzekeren van boten.

Waarom een adviseur inschakelen voor een online bootverzekering?

Als onafhankelijk verzekeringskantoor zijn wij jouw deskundige partner voor vrijwel elke boot, of het nu gaat om een zeilboot, motorjacht, sloep, speedboot of zelfs een jetski. Hoewel veel bootverzekeringen online worden aangevraagd, hechten wij veel waarde aan een persoonlijke benadering. Onze experts controleren aanvragen zorgvuldig en als er een betere of goedkopere optie beschikbaar is, nemen we direct contact met je op.

Onze Aanpak

Bij elke boot bekijken we zorgvuldig wat de gunstigste premie en voorwaarden zijn. We vergelijken continu de maatschappijen door screening en blijven op de hoogte van de laatste feiten en nieuws in de watersportwereld. We werken uitsluitend samen met verzekeraars die gespecialiseerd zijn in watersport en zich onderscheiden door scherpe premies, gunstige voorwaarden, goede recensies en een snelle schadeafwikkeling. Denk hierbij aan specialisten als Unigarant, ASR en Nationale Nederlanden.

Vergelijk bootverzekering

Overweeg je een boot aan te schaffen? Laat je eerst adviseren over het product dat het beste bij jou en jouw boot past. Als onafhankelijk adviseur werken we met de beste watersportverzekeraars, zodat we altijd een passende aanbieding kunnen doen. Bereken de premie of neem contact met ons op, dan stellen we vrijblijvend een voorstel op met de beste dekking tegen de scherpste prijs.

Deskundig en Betrouwbaar Advies

Bij Veenstra & de Jong Assurantiën hechten we veel waarde aan het bieden van deskundig en betrouwbaar advies. Wanneer je contact met ons opneemt, nemen we graag de tijd voor je. Deze website bevat bovendien uitgebreide informatie over de bootverzekering, zodat je gemakkelijk de juiste keuze kunt maken.

Lees hier hoe we omgaan met je privacy

Heb je nog vragen? Bel voor persoonlijk advies onze klantenservice watersport: 0513-646494

Medewerkers watersport:

  • Ann de Haan
  • Hendrik Boorsma
  • Sarissa Molenkamp
  • Thymo de Vries
  • Daphne Otter

Wij kijken ernaar uit om kennis met je te maken!