Over ons

Bootverzekering Veenstra & de Jong, online én persoonlijk advies

Friesland en watersport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Op het water geniet je van een ultiem gevoel van vrijheid, de zon op je huid en de wind door je haren. Dit gevoel zit ons in de genen. Veenstra & de Jong Assurantiën weet dan ook alles over het verzekeren van boten.

Waarom een adviseur inschakelen voor een online bootverzekering? Als onafhankelijk verzekeringskantoor kunnen wij je helpen met de juiste verzekering voor vrijwel elke boot, zoals een zeilboot, motorjacht, sloep, speedboot of zelfs een jetski. Bij ons worden veel bootverzekeringen online aangevraagd. Hoewel veel bootverzekeringen bij ons online worden aangevraagd, hechten wij toch veel waarde aan een persoonlijke benadering. Wij controleren de aanvragen zorgvuldig en als we denken dat er een betere of goedkopere optie beschikbaar is, nemen we direct contact met je op.

Bij elke boot kijken we wat de gunstigste premie en voorwaarden zijn. We vergelijken continue de maatschappijen door screening, door nauwlettend de laatste feiten en nieuws in de gaten te houden. Wij werken uitsluitend met verzekeraars die gespecialiseerd zijn in de watersport en zich onderscheiden door scherpe premies, gunstige voorwaarden, goede recensies en een goede en snelle schade afwikkeling. Wij bieden alleen bootverzekeringen aan van specialisten op watersportgebied zoals Unigarant, ASR en Nationale Nederlanden.

Premie bootverzekering

Ben je van plan om een boot aan te schaffen? Laat je eerst adviseren welk product het beste bij jou en jouw boot past. Wij zijn onafhankelijk en we werken met de beste watersport verzekeraars, zodat we altijd een passende aanbieding kunnen doen. Bereken de premie of neem contact met ons op, dan doen wij je een vrijblijvend voorstel voor een verzekering met de beste dekking tegen de scherpste prijs.

Wij hechten veel waarde aan het bieden van deskundig en betrouwbaar advies. Wanneer je contact met ons opneemt, nemen we graag de tijd voor je. Bovendien streven we ernaar om via deze website zoveel mogelijk informatie te verstrekken over de bootverzekering. We hopen dat dit je helpt om gemakkelijk de juiste keuze te maken.

Lees hier hoe we omgaan met je privacy

Heb je nog vragen? Bel voor persoonlijk advies onze klantenservice watersport: 0513-646494

Medewerkers watersport:

  • Ann de Haan
  • Hendrik Boorsma
  • Sarissa Molenkamp
  • Jeanet de Vries
  • Daphne Otter