Offerte Bootverzekering Nationale Nederlanden

Als bootliefhebber weet je als geen ander hoe belangrijk het is om je boot goed te verzekeren. Met de bootverzekering van Nationale Nederlanden ben je goed verzekerd zodat je kan genieten van je tijd op het water. Nationale-Nederlanden begrijpt wat booteigenaren nodig hebben en biedt een uitgebreide bootverzekering met een aantal voordelen. Wat deze verzekering ook aantrekkelijk maakt, is dat ook Belgen en Duitsers met een ligplaats in Nederland bij de bootverzekering van Nationale Nederlanden terecht kunnen. Heb je vragen? Ons deskundige team staat voor je klaar! Wij helpen je graag bij het vinden van de beste bootverzekering.

Extra dekkingen bootverzekering

Naast de standaarddekking kun je bij Nationale-Nederlanden ook kiezen voor aanvullende dekkingsopties, denk hierbij aan pechhulp, rechtshulp, ongevallenverzekering voor opvarenden. Deze extra dekkingen stelt je in staat om een verzekering op maat samen te stellen.

Bij Nationale Nederlanden kun je daarnaast gebruik maken van een hoge no-claim korting. Heb je een eerdere bootverzekering gehad waarbij schadevrije jaren zijn opgebouwd? Stuur ons deze no-claimverklaring toe en je krijgt meteen de korting op je bootverzekering.

Gemakkelijk aanvragen

Via bovenstaand formulier kun je een offerte bootverzekering aanvragen ook als je in België of Duitsland woont. Binnen enkele werkdagen krijg je een goed voorstel, speciaal voor jouw boot. Nationale Nederlanden heeft een eenvoudig aanvraagproces waardoor je offerte gemakkelijk kan worden omgezet in een definitieve verzekeringsaanvraag. Wil je zelf de premie berekenen van de bootverzekering, dan kan dat natuurlijk ook. De tool vergelijkt de premie van Nationale Nederlanden met de premie van Unigarant en ASR.

Niet alleen de premie is belangrijk

Naast een voordelige premie streven we naar een uitstekende dekking en een vlotte schadeafhandeling. Bij ons kun je erop vertrouwen dat we enkel bootverzekeringen aanbieden waar we positieve ervaringen mee hebben. Zo ben je altijd verzekerd van de optimale balans tussen prijs en kwaliteit.

Vragen over de premie van de bootverzekering van Nationale Nederlanden? Of één van onze andere bootverzekeringen? Neem contact met ons op.

… lees minder.
Lees meer…
de BootVerzekering Offerte Bootverzekering Nationale Nederlanden