MotorbootVerzekering

Motorboot verzekering, goed geregeld

Heerlijk varen in een motorboot. Wij vinden dat je voor elke prijsklasse kunt genieten van het moois dat de watersport heeft te bieden. Wij geven hieronder tips zodat je een voordelige verzekering voor je motorboot kunt regelen.

Premie motorboot

Ben je in het trotse bezit van een motorboot, speedboot of vissersboot en je wilt deze goed verzekerd hebben? Doe dit dan snel en eenvoudig bij de Bootverzekering. Bij de Bootverzekering kun je in een paar minuten je motorboot verzekeren. Deze motorbootverzekering is voor de watersportliefhebber. De motorboot verzekering is afgestemd op jouw wensen en is zó geregeld. De verzekering is in een paar stappen geregeld. Je kunt zelf de dekking bepalen, zo betaal je nooit teveel premie. Binnen drie dagen heb je de polis van de motorboot verzekering in huis. Je hebt meteen na het afsluiten van de boot verzekering dekking en het genieten van je motorboot kan beginnen! Wil je meer weten over het aanvragen van een motorbootverzekering,  klik dan hier.

Hoe haal je het maximale uit een bootverzekering?

  • Je kunt de dekking kiezen die bij je past, WA, Basis Casco of uitgebreid Casco
  • In een jaar geen schade? Elk jaar krijg je meer korting op de premie (no-claim)
  • De bootverzekering is uit te breiden met o.a. boottrailer, rechtsbijstand en ongevallen opvarenden
  • Geen eigen risico bij motorboten tot een waarde van € 50.000,-
  • Schadevrije jaren bij de vorige verzekeraar verlagen de premie tot 40%

Heb je eenmaal een bootverzekering voor je motorboot geregeld, check dan elke 3 jaar de polis. Misschien moet de polis weer aangepast worden of kun je bij een andere aanbieder een goedkopere motorboot verzekering afsluiten. Kijk ook altijd naar je inboedelverzekering, heb je bijvoorbeeld buitenhuis dekking mee verzekerd? Dan is het soms niet nodig om de inboedel van de boot extra mee te verzekeren. Vind je het lastig om dit allemaal uit te zoeken? Bel ons, wij helpen je graag de ideale bootverzekering aan te vragen.

Wat te doen bij schade ? 

de BootVerzekering MotorbootVerzekering