Motorboot verzekering

Motorboot verzekeren, online en voordelig

De motorboot is populair. Je hebt dan ook voor elke prijsklasse een geschikte motorboot. De eigenaar van een motorboot heeft een uitgesproken passie voor varen. Van sloepen tot motorkruiser tot speedboten, al deze boten vallen onder motorboot. Als je een motorboot koopt dan ben je verplicht de boot te verzekeren. Wij geven hieronder tips zodat je jouw motorboot voordelig kan verzekeren.

Premie motorboot

Ben je in het trotse bezit van een motorboot, speedboot of vissersboot en je wilt een goede motorbootverzekering? De motorboot verzekeren doe je snel en eenvoudig bij Veenstra & de Jong Assurantiën. Via deze website de Bootverzekering kun je in een paar minuten je motorboot verzekeren. Deze motorboot verzekering is voor de watersportliefhebber. Deze verzekering is afgestemd op jouw wensen en is snel geregeld. Je kunt zelf de dekking kiezen, zo betaal je nooit teveel premie. Je krijgt meteen een dekkingsbevestiging in de mail en binnen drie dagen heb je de polis van de motorboot verzekering in huis. Jij kan genieten van je boot zodra je de bootverzekering hebt geregeld. Meer weten over acceptatie richtlijnen motorbootverzekering, klik hier.

Hoe haal je het maximale uit een bootverzekering?

  • Je kiest de dekking die het beste bij je boot past, WA, Basis Casco of uitgebreid Casco
  • In een jaar geen schade? Elk jaar krijg je 10% meer korting op de premie (no-claim)
  • De bootverzekering is uit te breiden met o.a. boottrailer, rechtsbijstand en ongevallen opvarenden
  • Geen eigen risico bij motorboten tot een waarde van € 50.000,-
  • Schadevrije jaren bij de vorige verzekeraar verlagen de premie tot 40%

Heb je eenmaal de bootverzekering lopen en doe je aanpassingen aan de boot of koop je bijvoorbeeld een andere (buitenboord) motor geeft dit meteen door aan je verzekeraar. Check daarnaast om de 3 jaar je polis voor je motorboot. Kloppen alle gegevens nog, Misschien kun je overstappen en een goedkopere motorboot verzekering afsluiten. Kijk ook altijd naar je inboedelverzekering, heb je bijvoorbeeld buitenhuis dekking mee verzekerd? Dan is het soms niet nodig om de inboedel van de boot extra mee te verzekeren. Vind je het lastig om dit zelf uit te zoeken? Bel ons, wij helpen je graag de beste bootverzekering aan te vragen.

Wat te doen bij schade ? 

de BootVerzekering Motorboot verzekering