Jetski verzekeren

Jetski verzekeren, is het nodig?

In de meeste landen van Europa is een WA verzekering voor een Jetski verplicht. In Nederland is het nog niet verplicht om de Jetski te verzekeren. Ben je in het bezit van een Jetski, regel dan op deze website de Jetski verzekering. Schade aan je Jetski kan zomaar gebeuren en je wilt ook schade aan anderen verzekerd hebben. Lees meer over verplichtingen in en op het water.

Jetski tot 250 Pk

We mogen Jetski’s tot 250 pk een aanbieding doen voor een Jetski verzekering. Heeft je waterscooter meer Pk’s dan kunnen we deze helaas niet verzekeren.

Hieronder kun je de premie berekenen voor je Jetski Unigarant verzekering. Selecteer het vaargebied waar je gaat varen met de waterscooter. Verzekerd bedrag van WA dekking is € 7.500.000,- Daarnaast kun je de dekking uitbreiden met een basis casco dekking. Als de jetski een waarde heeft onder de € 50.000,- dan heb je bij schade geen eigen risico. Dat betekent dat je de hele schade vergoed krijgt.

Jetski verzekering

Afsluiten is gemakkelijk, je ontvangt na het aanvragen van de waterscooterverzekering een bevestiging in je mail. Wil je de verzekering toch niet afsluiten, je hebt 14 dagen bedenktijd.

Voorwaarden Jetski verzekering

Acceptatie is alleen mogelijk als de aanvrager in het bezit is van een erkend vaarbewijs. Als je gaat varen let dan altijd goed op of het is toegestaan om snel te varen. Een ongeluk op het water zit in een klein hoekje.

Wat is niet verzekerd:

– Schade, kosten of verliezen ontstaan terwijl met de jetski wordt deelgenomen aan wedstrijden.
– Aansprakelijkheid ten opzichte van de getrokken waterskiër.
– Op de Jetski verzekering is het niet mogelijk om diefstal, ongevallen opvarenden en rechtsbijstand dekking te verzekeren.

Verzekeringkaart

de BootVerzekering Jetski verzekeren