Jetski verzekeren

Jetski verzekeren, is dat nodig?

In de meeste landen van Europa is een WA verzekering voor een Jetski verplicht. In Nederland is het nog niet verplicht om de Jetski te verzekeren. Ben je in het bezit van een Jetski dan raden wij je zeker aan om de Jetski verzekering te regelen, natuurlijk voor jezelf maar zeker ook voor schade die je toe kunt brengen aan anderen. Wil je meer weten over de verplichting om een Jetski te verzekeren, lees meer.

Hieronder kun je de premie berekenen voor je Jetski of waterscooter. Unigarant is de verzekeraar. Je kunt kiezen in welk vaargebied je de Jetski of waterscooter gaan gebruiken. WA dekking is tot € 7.500.000,- Daarnaast kun je de dekking uitbreiden met een basis casco dekking. Als de jetski of waterscooter een waarde heeft onder de € 50.000,- dan heb je bij schade geen eigen risico. Dat betekent dat je de hele schade vergoed krijgt.

Jetski verzekering

Afsluiten is erg gemakkelijk, je ontvangt meteen een bevestiging in je mail. Wil je de verzekering toch niet afsluiten, je hebt 14 dagen bedenktijd.

Voorwaarden Jetski verzekering

Acceptatie is alleen mogelijk als de aanvrager in het bezit is van een erkend vaarbewijs.

Wat is niet verzekerd:

– Schade, kosten of verliezen ontstaan terwijl met de jetski wordt deelgenomen aan wedstrijden.
– Aansprakelijkheid ten opzichte van de getrokken waterskiër.
– Bij de Jetski verzekering is het niet mogelijk om diefstal, ongevallen opvarenden en rechtsbijstand dekking te verzekeren.

Verzekeringkaart

de BootVerzekering Jetski verzekeren