Jetski verzekeren

Moet je een Jetski verzekeren ?

In de meeste landen van Europa is een WA verzekering voor een Jetski verplicht. In Nederland is het echter nog niet verplicht om je jetski te verzekeren. Ben je in het bezit van een Jetski dan raden wij je zeker aan om de Jetski verzekering te regelen, natuurlijk voor jezelf maar zeker ook voor schade die je toe kunt brengen aan anderen.

De verzekerde som is bij WA-dekking € 7.500.000,-. Ook bereddingskosten, opruimings- en bergingskosten vallen onder deze dekking. Dit geeft een veilig gevoel. Eventueel is de WA-dekking voor de jetski uit te breiden met een basis casco dekking. (Dekking casco = brand, ontploffing, bliksem, storm en aanvaring.) Diefstal dekking is niet mogelijk om mee te verzekeren op de Jetskiverzekering. Het eigen risico bedraagt € 0,- bij WA schade en € 100,- bij casco schade.

De jetski verzekering kun je aanvragen als je ouder bent dan 25 jaar. Deze jetski verzekering is tot maximaal 250 PK. Heb je een Jetski met meer dan 250 PK dan is alleen WA dekking mogelijk, klik hier voor het aanvragen van deze verzekering. 

Wat kost de Jetski verzekering?

Bereken premie Jetski verzekering

Voorwaarden bootverzekering Unigarant