Jetski verzekeren

Jetski verzekeren, is een Jetski verzekering nodig?

In de meeste Europese landen is een WA-verzekering voor een Jetski verplicht. In sommige landen moet je ook een internationaal verzekeringsbewijs kunnen tonen. Ontdek hier alles wat je moet weten over het verzekeren van je Jetski zowel in Nederland als in het buitenland.

Jetski verzekeren in Nederland

In Nederland is het momenteel nog niet verplicht om je Jetski te verzekeren. Echter, het is verstandig om de nodige bescherming te hebben. Als je in het bezit bent van een Jetski, kun je hier op onze website gemakkelijk een passende Jetski verzekering regelen. Het kan namelijk altijd gebeuren dat je schade oploopt aan je Jetski, en je wilt ook eventuele schade aan anderen goed verzekerd hebben. Met deze verzekering zorg je ervoor dat je met een gerust hart het water op kunt gaan. Ontdek meer over de verplichtingen in en op het water, en waarom het verstandig is om je Jetski te verzekeren.

Jetski tot 250 PK

Wij bieden Jetski’s tot 250 pk een verzekeringsoptie aan. Helaas kunnen we waterscooters met meer pk’s niet verzekeren. 

Voordat we verder gaan met Jetski verzekeren in het buitenland moeten we helaas aangeven dat we geen verzekeringsmogelijkheden hebben voor Jetski’s met een vermogen meer dan 250 PK.

Een Jetski verzekering voor buitenland

Veel watersportliefhebbers vragen een waterscooterverzekering aan wanneer ze hun jetski meenemen op vakantie naar het buitenland. Voor bestemmingen zoals Frankrijk, Spanje, Turkije, Kroatië en Slovenië is een internationaal verzekeringsbewijs vereist. Reis je naar Italië of Griekenland, dan heb je een Italiaans of Grieks certificaat nodig. Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent en dat je jetski volledig verzekerd is, niet alleen op het water maar ook tijdens het vervoer.

Wat kost een Jetski verzekering?

Hieronder bereken je de premie van de Jetski Unigarant verzekering. Kies eerst het vaargebied waar je met de waterscooter gaat varen. De verzekering biedt een WA-dekking van € 7.500.000,-. Bovendien kun je de dekking uitbreiden met een basis casco dekking. Als de waarde van de jetski onder de € 50.000,- ligt, is er bij schade geen eigen risico. Dat betekent dat je de volledige schade vergoed krijgt.

Jetski verzekering

Het afsluiten is gemakkelijk. Na het aanvragen van de waterscooterverzekering ontvang je een bevestiging per e-mail. Als je de verzekering toch niet wilt afsluiten, heb je 14 dagen bedenktijd.

Voorwaarden Jetski verzekering

Acceptatie is alleen mogelijk als de aanvrager in het bezit is van een erkend vaarbewijs. Als je gaat varen let dan altijd goed op of het is toegestaan om snel te varen. Een ongeluk op het water zit in een klein hoekje.

Wat is niet verzekerd:

– Schade, kosten of verliezen ontstaan terwijl met de jetski wordt deelgenomen aan wedstrijden.
– Aansprakelijkheid ten opzichte van de getrokken waterskiër.
– Op de Jetski verzekering is het niet mogelijk om diefstal, ongevallen opvarenden en rechtsbijstand dekking te verzekeren.

Verzekeringkaart

de BootVerzekering Jetski verzekeren