WatersportVerzekeringen

Vergelijk en kies de beste WatersportVerzekering

Op deze pagina vind je een overzicht van de meest betrouwbare en populaire verzekeraars in de watersport. Ontdek de recente ontwikkelingen en verschuivingen in de markt, zoals overnames en nieuwe spelers. Of je nu op zoek bent naar een bekende naam zoals ASR, Nationale Nederlanden of Europeesche, of juist nieuwsgierig bent naar het exclusieve aanbod van onze private label bootverzekering V&J, wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte dekking voor jouw pleziervaartuig. Pas als je de watersportverzekering goed hebt geregeld kun je zorgeloos genieten op het water.

Hieronder zie je drie favoriete aanbieders van bootverzekeringen, waarbij er de afgelopen jaren verschuivingen hebben plaatsgevonden. Europeesche is overgenomen door ASR en Delta Lloyd is overgenomen door Nationale Nederlanden. Vanaf 2023 is de bootverzekering V&J toegevoegd als een exclusief label, wat inhoudt dat je deze verzekering alleen via ons kantoor kunt afsluiten.

Een complete watersportverzekering

Wij werken nauw samen met toonaangevende specialisten op het gebied van watersport. Hierdoor zijn we niet gebonden aan specifieke bootverzekeraars en kunnen we altijd de meest voordelige en beste bootverzekering voor jou selecteren. Ons advies is gericht op het vinden van de bootverzekering met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Bij elk offerteverzoek nemen we de tijd om de juiste verzekeraar te kiezen, op basis van de kenmerken van je boot en jouw specifieke wensen. We begrijpen dat het kiezen van de juiste aanbieder van bootverzekeringen afhangt van verschillende factoren, zoals de eigenschappen van je boot en het gebruik ervan. Mocht je twijfelen over welke optie het beste bij jou past, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

Verschillende watersportverzekeringen

Verzekeraars

Unigarant

ASR

Nationale Nederlanden

Geen eigen risico bij boot tot 50.000,- Online af te sluitenTop service bij schade en hulpverleningSnel geholpen met schade netwerkservice
Premie per maand vanaf €

2,82

 2,98

4,50

Uitgelicht
  • Meteen dekking
  • Inboedel gratis meeverzekerd
  • Goede pechhulp verzekering
  • Bijboot meeverzekerd
  • Goede hulpverlening
  • Pakketkorting mogelijk
  • Eigen gebrek meeverzekerd
  • Gratis inboedel verzekerd
  • Ook voor België en Duitsland
 No claim kortingTot 40% no claim korting Max. 40% no claim kortingTot 35% no claim korting
Premie PremieOfferte

 

Welke verzekeraar heeft de beste watersportverzekering?

Ontdek de ideale bootverzekering die het beste bij jou en je boot past. Bij het kiezen van de beste bootverzekering zijn er verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Wij helpen je de juiste keuze te maken uit alle opties van verzekeraars.

1. Unigarant watersportverzekering

Voor motorboten, speedboten, sloepen en kruisers is er geen betere optie dan Unigarant. Met uitgebreide dekking en een gerenommeerde reputatie in de branche, kun je op Unigarant vertrouwen voor het verzekeren en beschermen van je waardevolle bezit.

2. Nationale Nederlanden

Als je een grote boot, zoals een jacht of een catamaran, bezit, is Nationale Nederlanden de beste partij. Met hun specifieke expertise en aangepaste polissen, bieden zij de perfecte oplossing voor eigenaren van luxueuze vaartuigen. En als je meedoet aan zeilwedstrijden, hoef je niet verder te zoeken, want dan is Nationale Nederlanden jouw ideale bootverzekeraar.

3. ASR

Maar laten we de prijs niet vergeten! Bij ASR begrijpen ze het belang van ervaring en schadevrije jaren. Daarom kunnen ze vaak de meest voordelige optie zijn voor ervaren watersporters die graag hun boot willen verzekeren tegen een betaalbare premie.

4. Veenstra & de Jong Assurantiën

De watersportverzekering Veenstra & de Jong Assurantiën is een bootpolis met een eigen label. Deze bootverzekering doet denken aan de vroegere bootverzekering van Europeesche. Het is een verzekering met de allerlaagste premie en flexibele verzekeringsmogelijkheden. Wil je jouw boot uitgebreid verzekeren voor een lage prijs dan is dit de beste bootverzekering. Ook hebben we mogelijkheden voor Belgische en Duitse bootbezitters.

Premie boot V&J

Wij gaan verder dan alleen het vergelijken van bootverzekeringen. Wij bieden alleen de beste pleziervaartuigenverzekering aan. De premies zijn actueel en stellen je in staat zelf je bootverzekering te regelen of bij ons een vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons kun je een gedetailleerde vergelijking maken van de vier toonaangevende watersportverzekeringen. Zo kun je met vertrouwen een weloverwogen beslissing nemen. Bescherm je boot met de juiste verzekering tegen de laagst mogelijke premie die watersportverzekeringen aanbieden.

de BootVerzekering Informatie WatersportVerzekeringen