WatersportVerzekeringen

Vergelijk en kies de beste WatersportVerzekering

Op deze pagina vind je een overzicht van de populairste verzekeraars in de watersport. Of je jouw boot wilt verzekeren bij een bekende naam zoals ASR, Nationale Nederlanden of Europeesche, of juist nieuwsgierig bent naar de voordeligste bootverzekering   zoals onze eigen V&J Bootverzekering, wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte dekking voor jouw pleziervaartuig. Pas als je de watersportverzekering goed hebt geregeld kun je zorgeloos genieten op het water.

Hieronder zie je drie favoriete aanbieders van bootverzekeringen, waarbij er de afgelopen jaren verschuivingen hebben plaatsgevonden. Europeesche is overgenomen door ASR en Delta Lloyd is overgenomen door Nationale Nederlanden. Vanaf 2023 is de bootverzekering V&J toegevoegd als een exclusief label, wat inhoudt dat je deze verzekering alleen via ons kantoor kunt afsluiten.

Een complete watersportverzekering

Wij werken nauw samen met toonaangevende specialisten op het gebied van watersport. Hierdoor zijn we niet gebonden aan specifieke bootverzekeraars en bieden we we jouw in alle gevallen de meest voordelige en beste bootverzekering aan. Ons advies is gericht op het vinden van de bootverzekering met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Bij elk offerteverzoek nemen we de tijd om de juiste verzekeraar te kiezen, op basis van de kenmerken van je boot en jouw specifieke wensen. We begrijpen dat het kiezen van de juiste aanbieder van bootverzekeringen afhangt van de eigenschappen van je boot en het gebruik ervan. Mocht je twijfelen over welke optie het beste bij jou past, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons watersportteam staat klaar om je te adviseren en te assisteren bij het maken van de juiste keuze.

Verschillende watersportverzekeringen

Verzekeraars

Unigarant

ASR

Nationale Nederlanden

Geen eigen risico bij boot tot 50.000,- Online af te sluitenTop service bij schade en hulpverleningSnel geholpen met schade netwerkservice
Premie per maand vanaf €

2,82

 2,98

4,50

Uitgelicht
 • Meteen dekking
 • Inboedel gratis meeverzekerd
 • Goede pechhulp verzekering
 • Bijboot meeverzekerd
 • Goede hulpverlening
 • Pakketkorting mogelijk
 • Eigen gebrek meeverzekerd
 • Gratis inboedel verzekerd
 • Ook voor België en Duitsland
 No claim kortingTot 40% no claim korting Max. 40% no claim kortingTot 35% no claim korting
Premie PremieOfferte

 

Welke verzekeraar heeft de beste watersportverzekering?

Ontdek de ideale bootverzekering die het beste bij jou en je boot past. Wij helpen je de juiste keuze te maken uit alle opties van verzekeraars.

1. Unigarant watersportverzekering

Voor motorboten, speedboten, sloepen en kruisers is Unigarant de beste optie. Met uitgebreide dekking en een gerenommeerde reputatie in de branche, kun je op Unigarant vertrouwen voor het verzekeren en beschermen van je waardevolle bezit.

2. Nationale Nederlanden

Als je een grote boot, zoals een jacht of een catamaran bezit, is Nationale Nederlanden de beste partij. Met hun specifieke expertise en aangepaste polissen, bieden zij de perfecte oplossing voor eigenaren van luxueuze vaartuigen. En als je meedoet aan zeilwedstrijden, hoef je niet verder te zoeken, want dan is Nationale Nederlanden jouw ideale bootverzekeraar.

3. ASR

Maar laten we de prijs niet vergeten! Bij ASR begrijpen ze het belang van ervaring en schadevrije jaren. Daarom kunnen ze vaak de meest voordelige optie zijn voor ervaren watersporters die graag hun boot willen verzekeren tegen een betaalbare premie.

4. Veenstra & de Jong Assurantiën

Op zoek naar een betrouwbare bootverzekering met de laagste premie én flexibele mogelijkheden? Dan is de watersportverzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën de perfecte keuze voor jou!Deze bootpolis, met een eigen label, is speciaal ontwikkeld voor bootbezitters die waarde hechten op een zorgeloze vaartocht tegen een scherpe prijs. Ook geschikt voor Belgische en Duitse bootbezitters.

Herkenbaar?

De bootverzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën heeft wellicht iets weg van de vroegere bootverzekering van Europeesche. Wij bieden dezelfde vertrouwde kwaliteit, met een zeer scherpe premie.

Vergelijk en bereken de premie

Premie boot V&J

Het houdt bij ons niet op bij het vergelijken van bootverzekeringen. Bij Veenstra & de Jong Assurantiën zit je goed! Wij vergelijken niet alleen, nee, we bieden jou de beste pleziervaartuigenverzekering.

Waarom kiezen voor Veenstra & de Jong Assurantiën?

 • De laagste premie: Dankzij onze unieke samenwerking met diverse verzekeraars, ben je verzekerd van de laagste premie.
 • Onafhankelijk advies: Wij adviseren je écht onafhankelijk, dus zonder verborgen agenda.
 • Gemakkelijk online regelen: Regel je bootverzekering snel en eenvoudig via onze website.
 • Vrijblijvende offerte: Wil je liever persoonlijk advies? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
 • Volledige vergelijking: Maak een gedetailleerde vergelijking van de beste watersportverzekeringen.
 • Zekerheid & vertrouwen: Met onze expertise en kennis kies je met 100% zekerheid de juiste verzekering.

Bescherm je boot met de beste bootverzekering tegen de laagste premie. Neem nu contact met ons op!

de BootVerzekering Informatie WatersportVerzekeringen