Aanbieders

Vergelijk aanbieders bootverzekering

Hieronder zie je 3 favoriete aanbieders bootverzekeringen. Er zijn de laatste jaren wat verschuivingen geweest. Zo is Europeesche overgenomen door ASR en is Delta LLoyd overgenomen door Nationale Nederlanden. Vanaf 2023 is daar de bootverzekering Van Kampen bij gekomen. Dit is een private label, dat betekent dat je deze bootverzekering alleen via ons kan afsluiten.

Wij werken samen met de beste watersport specialisten. We zijn niet afhankelijk van bootverzekeraars en kunnen dus altijd de voordeligste en de beste bootverzekering uitkiezen die voor jou het beste is. We adviseren jou de beste bootverzekering die we zelf ook zouden willen. Bij elke offerte verzoek kijken we welke verzekeraar het beste is voor de betreffende boot en welke het beste passen bij de wensen van de aanvrager. Welke aanbieder van bootverzekeringen voor jou het beste is, hangt af van de kenmerken van jouw boot en hoe je de boot gebruikt. Twijfel je wat voor jou het beste is? Bel ons, we adviseren je graag.

Verschillen bootverzekering aanbieders watersport

Aanbieders

Unigarant

ASR

Nationale Nederlanden

Geen eigen risico bij boot tot 50.000,- Online af te sluiten Top service bij schade en hulpverlening Snel geholpen met schade netwerkservice
Premie per maand vanaf €

2,82

 2,98

4,50

Uitgelicht
  • Meteen dekking
  • Inboedel gratis meeverzekerd
  • Goede pechhulp verzekering
  • Bijboot meeverzekerd
  • Goede hulpverlening
  • Pakketkorting mogelijk
  • Eigen gebrek meeverzekerd
  • Gratis inboedel verzekerd
  • Ook voor België en Duitsland
 No claim korting Tot 40% no claim korting  Max. 40% no claim korting Tot 35% no claim korting
Premie Premie Offerte

 

Welke verzekeraar heeft de beste bootverzekering?

Ontdek de ideale bootverzekering die bij jouw specifieke behoeften past! Bij het kiezen van de beste bootverzekering zijn er verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Gelukkig zijn wij er om je te helpen de juiste keuze te maken uit een breed scala aan verzekeraars.

1. Unigarant

Voor motorboten, speedboten, sloepen en kruisers is er geen betere optie dan Unigarant. Met uitgebreide dekking en een gerenommeerde reputatie in de branche, kun je op Unigarant vertrouwen om je waardevolle bezit te beschermen.

2. Nationale Nederlanden

Als je echter een grote boot, zoals een jacht of een catamaran, bezit, komt Nationale Nederlanden in beeld. Met hun specifieke expertise en aangepaste polissen, bieden zij de perfecte oplossing voor eigenaren van luxueuze vaartuigen. En als je meedoet aan zeilwedstrijden, hoef je niet verder te zoeken, want dan is Nationale Nederlanden jouw ideale bootverzekeraar.

3. ASR

Maar laten we de prijs niet vergeten! Bij ASR begrijpen ze het belang van ervaring en schadevrije jaren. Daarom kunnen ze vaak de meest voordelige optie zijn voor ervaren watersporters die graag hun boot willen verzekeren tegen een betaalbare premie.

4. Veenstra & de Jong Assurantiën

Deze bootverzekering is onze eigen polis. We zijn hier erg trots op. Alles wat je hier boven leest is gecombineerd in de bootverzekering V&J.

Premie boot V&J

Wij gaan verder dan alleen het vergelijken van verzekeringen. Wij bieden alleen de beste bootverzekering aan. We bieden actuele premies en stellen je in staat om zelf je bootverzekering te regelen of bij ons een vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons kun je een gedetailleerde vergelijking maken van de vier toonaangevende watersportaanbieders. Zo kun je met vertrouwen een weloverwogen beslissing nemen. Bescherm je boot met de juiste verzekering tegen de laagst mogelijke premie. Begin nu met het vergelijken van de beste bootverzekeraars.