Aanbieders

Vergelijk aanbieders bootverzekering

Hieronder zie je 3 favoriete aanbieders bootverzekeringen. Dit is op dit moment onze top 3. Er zijn de laatste jaren wat verschuivingen geweest. Zo is Europeesche overgenomen door ASR en is Delta LLoyd overgenomen door Nationale Nederlanden.

Wij werken samen met de beste watersport specialisten. We zijn niet afhankelijk van bootverzekeraars en hebben geen speciale afspraken of deals gemaakt, We adviseren jou de beste bootverzekering die we zelf ook zouden uitzoeken. Bij elke offerte verzoek kijken we welke verzekeraar het beste is voor de betreffende boot en welke het beste passen bij de wensen van de aanvrager. Welke aanbieder van bootverzekeringen voor jou het beste is, hangt af van de kenmerken van jouw boot en is hoe je de boot gebruikt. Voor advies kun je ons altijd bellen!

Verschillen bootverzekering aanbieders watersport

Aanbieders

Unigarant

ASR

Nationale Nederlanden

Geen eigen risico bij boot tot 50.000,- Online af te sluiten Top service bij schade en hulpverlening Snel geholpen met schade netwerkservice
Premie per maand vanaf €

2,82

 2,98

4,50

Uitgelicht
  • Meteen dekking
  • Inboedel gratis meeverzekerd
  • Goede pechhulp verzekering
  • Bijboot meeverzekerd
  • Goede hulpverlening
  • Pakketkorting mogelijk
  • Eigen gebrek meeverzekerd
  • Gratis inboedel verzekerd
  • Ook voor België en Duitsland
 No claim korting Tot 40% no claim korting  Max. 40% no claim korting Tot 35% no claim korting
Premie Offerte Offerte

 

Welke verzekeraar heeft de beste bootverzekering?

De beste bootverzekering hangt voor het grootste gedeelte af van het gebruik en de waarde van de boot. Verzekeraar Unigarant is perfect voor motorboten, speedboten, sloepen en kruisers, maar heb je een grote boot, zoals een jacht of een catamaran, dan vinden wij Nationale Nederlanden de betere partij. Doe je mee aan zeilwedstrijden dan krijg je een offerte van Nationale Nederlanden. Heb je veel ervaring op het water en schadevrije jaren opgebouwd, dan is ASR vaak het voordeligste watersport verzekeraar.

Wij kijken steeds zorgvuldig welke verzekeraar de beste bootverzekering tegen de laagste premie aanbiedt. De premies op deze website zijn actueel en je kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.