Informatie

Algemene informatie en meer

Hieronder kun je de algemene contractvoorwaarden voor de doorlopende verzekeringen en de algemene voorwaarden voor de bootverzekering downloaden. Daarnaast ontvang je een aantal bijzondere voorwaarden. De dekking van de bijzondere voorwaarden is alleen geldig als deze op het polisblad staat en je hier premie voor hebt betaald. Om ervoor te zorgen dat je goed weet waar je wel en niet voor verzekerd bent, raden wij aan om de voorwaarden goed door te lezen. Met de Bootverzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën is jouw waardevolle bezit prima verzekerd. Hieronder lees je enkele tips en adviezen.

Schade of pech tijdens het varen?

Dan kun je 24 uur per dag bellen met de Europeesche Hulplijn op +31 20 65 15 777. Sla dit nummer op in je mobiele telefoon. Noteer voordat je belt altijd de naamplaats waar je bent en het telefoonnummer waarop je te bereiken bent. Houd ook jouw verzekeringspas of polisnummer bij de hand.

Reparatie

Neem voordat je een schade laat repareren altijd eerst contact op met de Europeesche hulplijn. Zo voorkom je dat je kosten voorgeschoteld krijgt die niet vergoed worden. Ook voor spoedreparaties eerst bellen met de schade afdeling van de Europeesche op telefoonnummer 020 651 52 53.

Boot gestolen?

Wordt jouw boot tijdens een reis gestolen? Bel dan direct met de Europeesche Hulplijn op +31 20 65 15 777. Doe ook direct aangifte bij de politie in de plaats van de diefstal. Is aangifte daar niet mogelijk? Dan dien je dit alsnog doen bij de eerste mogelijkheid die je hebt. Wordt je boot voor of na de reis gestolen? Bel dan direct met de Europeesche op telefoonnummer +31 20 651 52 53. Geef duidelijk aan waar de boot precies is gestolen en wanneer de diefstal is ontdekt.

Hoe claim je schade?

Heb je schade aan je boot of is er iets van je boot gestolen? Meld dit dan met behulp van het schadeformulier bootverzekering. Voor een snelle schadeafhandeling, vragen wij je de schade goed en volledig te omschrijven en alle originele rekeningen, garantiebewijzen, offertes, verklaringen of andere bewijzen mee te sturen.
Wij wensen je veel plezier met jouw boot!

Voorwaarden bootverzekering