Bootverzekering vergelijken

Snel en gemakkelijk je bootverzekering vergelijken

Op deze website kun je gemakkelijk de beste premie en voorwaarden van de bootverzekering vergelijken. Heb je een motorjacht, zeilboot, speedboot, vissersboot, catamaran of sloep? We houden rekening met de wensen van onze relatie. Het is belangrijk dat je een goed overzicht hebt bij het vergelijken van de premie en voorwaarden voor een bootverzekering. Een boot kan een behoorlijke waarde hebben, de boot wil je dan goed verzekerd hebben maar tegen een redelijke prijs. Laat je dus goed informeren over de beste bootverzekering.

Onafhankelijk advies

Wij hebben dagelijks contact met watersportverzekeraars. De beste verzekeraar verandert continue, in 2018 was de voornaamste verzekeraar Europeesche. In 2019, Delta Lloyd en vorig jaar kwamen we in de meeste gevallen bij Unigarant uit. Ook in 2021 is komt bij het vergelijken van bootverzekeringen vaak Unigarant naar voren en in sommige gevallen Nationale Nederlanden. We hebben continue inzicht in de actuele premie en voorwaarden die deze verzekeraars hanteren. Op deze manier kunnen wij onze klanten de beste bootverzekering aanbieden en heb je als booteigenaar steeds de beste verzekering voor je boot.

Bootverzekering, en verder?

Je kunt zaken die bij een boot horen ook verzekeren bij het aanvragen van de bootverzekering. Denk hierbij aan de inboedel, accessoires maar ook aan rechtsbijstand en ongevallen opvarenden. Vergelijk de premie voor je boot, gemakkelijk en snel. Als je eenmaal de bootverzekering hebt afgesloten, wil je zonder zorgen kunnen genieten van je boot. Je kunt bij ons altijd terecht, online of telefonisch.

Premie boot vergelijken

Wij kunnen je ook helpen met het vergelijken van bootverzekeringen. Je kunt ons altijd bellen tijdens kantooruren, op zaterdag tot 16:00 uur.

Informatie Bootverzekering:

de BootVerzekering Bootverzekering vergelijken