Bootverzekering vergelijken

Snel en gemakkelijk je bootverzekering vergelijken

Op onze website kun je op je gemak de premies en voorwaarden van bootverzekeringen vergelijken. Of je nu een motorjacht, zeilboot, speedboot, vissersboot, catamaran of sloep hebt, wij houden rekening met jouw wensen en behoeften. Het is essentieel om een goed overzicht te hebben bij het vergelijken van de premies en voorwaarden van een bootverzekering. Een boot kan namelijk een aanzienlijke waarde vertegenwoordigen en het is belangrijk dat deze goed verzekerd is tegen een redelijke prijs. Betrouwbare up-to-date informatie over de beste bootverzekeringen is daarom van cruciaal belang om een weloverwogen vergelijking te kunnen maken.

Premie boot vergelijken

Onafhankelijk advies

Wij hebben dagelijks contact met watersport verzekeraars. De favoriete verzekeraar verandert geregeld, in 2018 was de voornaamste verzekeraar Europeesche. In 2019, Delta Lloyd, later is deze verzekeraar overgenomen door Nationale Nederlanden. De laatste jaren is Unigarant het beste gebleken. In 2022 kwam bij een vergelijking van bootverzekeringen in 70% van de offertes Unigarant naar voren en in 20% Nationale Nederlanden. De overige 10% is Ansvar en ASR. Door continue inzicht in de actuele premie en voorwaarden van deze bootverzekeraars kunnen wij de beste bootverzekering aanbieden en heb je als booteigenaar steeds de beste verzekering voor je boot.

In 2023 wordt de bootverzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën het meeste afgesloten. Gemiddeld is deze 20% goedkoper dan de gemiddelde bootverzekering.

Boot verzekeren en dan?

Bij het aanvragen van een bootverzekering is het mogelijk om ook andere zaken die bij de boot horen te verzekeren. Het kan zijn dat dit niet altijd nodig is, maar als je twijfelt, neem dan gerust contact met ons op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inboedel, accessoires, rechtsbijstand en ongevallen van opvarenden. Het afsluiten van je bootverzekering is snel geregeld, je hoeft je geen zorgen te maken over de boot verzekering, je krijgt je polis via de mail en als er schade is of vragen dan kun je ons altijd bereiken. Zo kun je onbezorgd genieten van je boot.

Wij helpen je graag met het vergelijken van bootverzekeringen, ook als je al een bootverzekering hebt. Je kunt ons altijd bellen tijdens kantooruren tot half zes en op zaterdag tot vier uur.

Informatie Bootverzekering:

de BootVerzekering Bootverzekering vergelijken