Bootverzekering vergelijken

Snel en gemakkelijk je bootverzekering vergelijken

Op onze website kun je op je gemak de premies en voorwaarden van bootverzekeringen vergelijken. Of je nu een motorjacht, zeilboot, speedboot, vissersboot, catamaran of sloep hebt, wij houden rekening met jouw wensen en behoeften.

Premie boot vergelijken

Het is belangrijk om een grondig overzicht te hebben wanneer je op zoek bent naar de perfecte bootverzekering. Waarom? Omdat jouw boot niet zomaar een gewoon bezit is. Het vertegenwoordigt een waardevolle investering en je wilt jouw dierbare bezit op een verstandige en betaalbare manier verzekeren. Je hebt daarvoor betrouwbare en actuele informatie nodig  over de allerbeste bootverzekeringen. Met deze info kun je vervolgens een weloverwogen vergelijking en de juiste keuze voor jouw bootverzekering maken.

Onze Ervaring & Advies

Onze ervaring op het gebied van bootverzekeringen is gebaseerd op dagelijks contact met watersportverzekeraars. Wat opvalt, is dat de favoriete verzekeraar in de loop der jaren kan veranderen. In 2018 was Europeesche de voornaamste keuze. In 2019 verschoof de voorkeur naar Delta Lloyd, maar deze verzekeraar werd later overgenomen door Nationale Nederlanden. De afgelopen jaren heeft Unigarant zich bewezen als één van de beste aanbieders van watersportverzekeringen.

In 2022 kwam Unigarant in maar liefst 70% van de offertes naar voren als de meest geschikte bootverzekeraar, gevolgd door Nationale Nederlanden met een percentage van 20%. De overige 10% bestaat uit Ansvar en ASR. Dankzij ons voortdurende inzicht in de actuele premies en voorwaarden van deze verzekeraars, kunnen wij jou de beste bootverzekering aanbieden. Op die manier ben je als booteigenaar altijd verzekerd van de beste bescherming voor jouw boot.

In 2023 wordt de bootverzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën veel aangevraagd. Gemiddeld is deze 20% goedkoper dan de gemiddelde bootverzekering.

Boot verzekeren en dan?

Bij het aanvragen van een bootverzekering is het mogelijk om ook andere zaken die bij de boot horen te verzekeren. Het kan zijn dat dit niet altijd nodig is, maar als je twijfelt, neem dan gerust contact met ons op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inboedel, accessoires, rechtsbijstand en ongevallen van opvarenden. Het afsluiten van je bootverzekering is snel geregeld, je hoeft je geen zorgen te maken over de boot verzekering, je krijgt de polis via de mail en als er schade is of vragen dan kun je ons altijd bereiken. Zo kun je onbezorgd genieten van je boot.

Wij helpen je graag met het vergelijken van bootverzekeringen, ook als je al een bootverzekering hebt. Je kunt ons altijd bellen tijdens kantooruren tot half zes.

Informatie Bootverzekering:

de BootVerzekering Bootverzekering vergelijken