Bootverzekering vergelijken

Snel en gemakkelijk je bootverzekering vergelijken

Op deze website kun je op je gemak de premie en voorwaarden van de bootverzekering vergelijken. Heb je een motorjacht, zeilboot, speedboot, vissersboot, catamaran of sloep? We houden rekening met de wensen van onze relatie. Het is belangrijk dat je een goed overzicht hebt bij het vergelijken van de premie en voorwaarden voor een bootverzekering. Een boot kan een behoorlijke waarde hebben, de boot wil je dan goed verzekerd hebben maar tegen een redelijke prijs. Laat je dus goed informeren over de beste bootverzekering.

Onafhankelijk advies

Wij hebben dagelijks contact met watersportverzekeraars. De verzekeraar die wij het vaakst aanraden verandert zo nu en dan, in 2018 was de voornaamste verzekeraar Europeesche. In 2019, Delta Lloyd en vorig jaar kwamen we in de meeste gevallen bij Unigarant uit. In 2021 is dat ook meestal Unigarant. Als we een vergelijking maken van bootverzekeringen komt in 70% van de offertes Unigarant naar voren en in 20%  Nationale Nederlanden. We hebben continue inzicht in de actuele premie en voorwaarden die deze verzekeraars hanteren. Op deze manier kunnen wij onze klanten de beste bootverzekering aanbieden en heb je als booteigenaar steeds de beste verzekering voor je boot.

Bootverzekering, en verder?

Je kunt zaken die bij een boot horen ook verzekeren bij het aanvragen van de bootverzekering. Soms is het niet nodig. Als je twijfelt neem dan even contact met ons op. Denk hierbij aan inboedel, accessoires maar ook aan rechtsbijstand en ongevallen opvarenden. Vergelijk de premie voor je boot, gemakkelijk en snel. Als je eenmaal de bootverzekering hebt afgesloten, wil je je niet meer druk maken over de verzekering en wil je genieten van je boot.

Premie boot vergelijken

Wij helpen je graag met het vergelijken van bootverzekeringen, ook als je al een bootverzekering hebt. Je kunt ons altijd bellen tijdens kantooruren, op zaterdag tot 16:00 uur.

Informatie Bootverzekering:

de BootVerzekering Bootverzekering vergelijken