Bootverzekering Unigarant

Welke bootverzekering wordt het meest aangevraagd in 2020?

Wij zoeken altijd graag uit welke bootverzekering op dit moment het beste is. We vergelijken vaak bootverzekeringen meestal als een klant ons om een offerte vraagt. Wat we dan doen is alle boot aanbieders om een offerte vragen. We vergelijken deze polissen op prijs, service, snelheid en op voorwaarden en dekking. Onze conclusie is dat we in 2019 en 2020 het vaakst bij de bootverzekering van Unigarant uitkomen.

Waarom de bootverzekering Unigarant?

  • Veel specialistische kennis in huis
  • Duidelijke en lage premie bootverzekering
  • Geen eigen risico bij boten tot een waarde van € 50.000,-
  • Inboedel boot gratis meeverzekerd
  • Hoge no-claim korting

Premie Unigarant

Daarnaast krijg je altijd snel antwoord als je een vraag hebt of je wat gewijzigd wil hebben. Schade wordt meestal binnen enkele dagen afgewikkeld.

Dekkingen:

Casco dekking

Je kiest zelf de gewenste dekking: Basis dekking of uitgebreide dekking, zie voor de volledige uitleg: watersport-01-2017

Trailer of volgboot

Heb je een trailer of een volgboot? Dan kan deze meeverzekerd worden. De motor van de volgboot is gratis meeverzekerd tot een waarde van € 5.000,-.

Pechhulp

Wilt je écht zonder zorgen varen? Sluit dan de aanvullende Pechhulp module af. Krijg je in Nederland pech op het water? Dan staat een team van ervaren servicemonteurs klaar om meteen te helpen.

Ook heeft Unigarant een taxatieservice, wil je hier meer van weten, bekijk dan deze informatiekaart taxatieservice Unigarant

Ongevallen opvarenden

Ook aan boord kan er altijd wat gebeuren. Met deze uitbreiding krijg je een eenmalige uitkering als iemand op de boot door een ongeval blijvend invalide wordt of overlijdt.

Rechtsbijstand

Als iemand de boot, volgboot of trailer beschadigt, mag je schadevergoeding eisen. Met deze extra dekking heb je recht op juridische hulp bij het verhalen van de schade. Ook geschillen die gaan over garantie, reparatie en onderhoud, stalling en financiering, kun je een beroep doen op juridische bijstand.

de BootVerzekering Bootverzekering Unigarant