Bootverzekering Unigarant

Welke bootverzekering wordt het meest gekozen in 2024?

Wij controleren dagelijks welke bootverzekering de beste kwaliteit/prijs verhouding heeft. We vergelijken de aanbieders van bootverzekeringen elke keer als je ons een offerteverzoek stuurt. We vergelijken de bootverzekeringen op prijs, service, snelheid en op voorwaarden en dekking. In 2023 kwam de bootverzekering Unigarant het vaakst naar voren als favoriete verzekeraar.

Waarom de bootverzekering Unigarant?

  • Veel specialistische kennis in huis
  • Duidelijke en lage premie bootverzekering
  • Geen eigen risico bij boten tot een waarde van € 50.000,-
  • Inboedel boot gratis meeverzekerd
  • Hoge no-claim korting
  • Gemak, je hebt meteen de polis in de mail.

Premie Boot Unigarant

Daarnaast krijg je altijd snel antwoord als je een vraag hebt of je wat wilt wijzigen in je bootverzekering. Schade wordt in de meeste gevallen binnen enkele dagen afgewikkeld. Standaard wordt tegenwoordig de post en polis digitaal verzonden maar heb je voorkeur om de polispapieren in de brievenbus te ontvangen dan kan dat nog steeds bij ons!

Dekkingen:

Casco dekking

Je hebt zelf de vrijheid om de dekking te kiezen: Basis of uitgebreide dekking, zie voor de volledige uitleg: watersport Unigarant

Trailer of volgboot

Heb je een trailer of een volgboot? Dan kan deze gemakkelijk mee worden verzekerd op de polis. De motor van de volgboot is gratis meeverzekerd tot een waarde van € 5.000,-.

Pechhulp

Wilt je écht zonder zorgen varen? Sluit dan de aanvullende Pechhulp module af. Krijg je in Nederland pech op het water? Dan staat een team van ervaren servicemonteurs klaar om meteen te helpen.

Ook heeft Unigarant een taxatieservice, wil je hier meer van weten, bekijk dan deze informatiekaart taxatieservice Unigarant

Ongevallen opvarenden

Ook aan boord kan er altijd wat gebeuren. Met deze uitbreiding krijg je een eenmalige uitkering als iemand op de boot door een ongeval blijvend invalide wordt of overlijdt.

Rechtsbijstand

Als iemand de boot, volgboot of trailer beschadigt, mag je schadevergoeding eisen. Met deze extra dekking heb je recht op juridische hulp bij het verhalen van de schade. Ook geschillen die gaan over garantie, reparatie en onderhoud, stalling en financiering, kun je een beroep doen op juridische bijstand.

de BootVerzekering Bootverzekering Unigarant