Bootverzekering Nationale Nederlanden

Wanneer kies je de bootverzekering Nationale Nederlanden?

Bij het aanvragen van een offerte zorgen wij ervoor dat we de juiste verzekeraar voor jouw situatie vinden. Met onze uitgebreide ervaring in bootverzekeringen kunnen we je snel en deskundig advies geven. Wij begrijpen daarnaast hoe belangrijk de premie voor je is. Ontdek op deze pagina meer over de bootverzekering van Nationale Nederlanden. Aarzel niet om een offerte aan te vragen; binnen enkele uren ontvang je een goed voorstel voor je bootverzekering in je mailbox.

Offerte aanvragen

Dekking bootverzekering

Voor het verzekeren van je boot kan het lastig zijn om precies te weten welke dekking je nodig hebt, vooral als het de eerste keer is dat je een bootverzekering aanvraagt. Wellicht kan onderstaand overzicht je helpen om de dekking te kiezen die het beste past bij jouw boot. Houd er rekening mee dat de dekkingen Beperkt Casco en Volledig Casco alleen samen met de dekking Aansprakelijkheid kunnen worden afgesloten. Geen zorgen als je er niet uitkomt, bel ons gerust en we staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze!

dekking bootverzekering nationale nederlanden

Schadeherstelnetwerk watersport

Nationale Nederlanden maakt gebruik van het Schadeherstelnetwerk. De watersport herstelbedrijven binnen dit landelijke netwerk zijn door de verzekeraar geselecteerd vanwege hun kwaliteit en service. Met de bootverzekering van Nationale Nederlanden ben je verzekerd van deskundige hulp. Dit geeft een gerust gevoel.

Voorbeelden voordeel schadeherstelnetwerk

  • Je hoeft niet op een expert te wachten, schade aan de boot kan meteen worden hersteld
  • Nationale Nederlanden regelt direct de financiĆ«le afwikkeling met de hersteller
  • 2 jaar garantie op de reparatie

Korting op beveiligingsproducten

De verzekeraar vindt beveiliging van je boot belangrijk. Het risico dat er schade ontstaat door o.a. diefstal wordt dan lager. Daarom ontvang je tot wel 25% korting op veiligheidsproducten. Het enigste wat je nodig hebt is het polisnummer van de bootverzekering. Je kunt dan vervolgens ook gebruik maken van de servicedesk van Watersportbeveiliging.

Boot verhuren

Verhuur jij de boot via een verhuurplatform zoals Barqo? Dan is het beste dat de verhuurder van de boot ook de boot verzekert. Sluit in dat geval de aanvullende dekking particuliere verhuur af. Hiermee verzeker je de boot ook tijdens de verhuur. Deze extra dekking is alleen mogelijk bij Volledig Casco en je boot moet in goede conditie zijn en voldoende onderhouden.

Wedstrijdzeilen

Doe je ook wel eens mee met een zeilwedstrijd? Controleer dan zorgvuldig of je bootverzekering zeilen in wedstrijdverband verzekert. Nationale Nederlanden verzekert wedstrijdzeilen standaard ook als je niet regelmatig aan wedstrijden mee doet.

Heb je een woonboot? Nationale Nederlanden is naast een watersportverzekeraar, expert in woonbootverzekeringen.

Duitsland of Belgiƫ

Woon je in Duitsland of Belgiƫ en zoek je een verzekeringsadviseur in Nederland? Je kunt bij ons de bootverzekering afsluiten.
Klik op de verzekeringskaart voor meer informatie en vraag ons een offerte bootverzekering op te stellen.

Informationsdokument bootversicherung
Beantragung bootversicherung

Meer informatie over de bootverzekering Nationale Nederlanden kun je hieronder downloaden:

Vaargebieden
Brochure Bootverzekering
Verzekeringkaart bootverzekering

Liever in het Engels?

Brochure Bootinsurance
Insurance product information document

Heb je vragen? Het bootteam van Veenstra & de Jong Assurantiƫn helpt je graag met je vragen over bootverzekeringen.

Woon je in Nederland? Vergelijk hieronder de premie bootverzekering van Nationale Nederlanden met ASR, Unigarant en de bootverzekering V&J.

Premie Boot vergelijken

de BootVerzekering Bootverzekering Nationale Nederlanden