Bootverzekering Nationale Nederlanden

Wanneer bootverzekering bij Nationale Nederlanden?

Als je bij ons een offerte aanvraagt kijken we goed bij welke verzekeraar jij het beste terecht kan. Door onze ervaring met bootverzekering kunnen we je snel goed advies geven. Daarnaast is de premie uitermate belangrijk. Op deze pagina vertellen we je over de bootverzekering Nationale Nederlanden. We maken een vergelijk voor je uit de top 3 van de beste bootverzekeringen. Wil jij weten wat voor offerte we je kunnen bieden, druk dan op onderstaande button. Binnen een paar uur heb je een offerte in de mail.

Offerte aanvragen

Je kunt de boot voor verschillende dekkingen verzekeren, weet je nog niet precies welke dekking jij nodig hebt, bekijk dan even het onderstaand overzicht. Je kiest de dekking welke het beste bij je boot past.
De dekkingen Beperkt Casco en Volledig Casco kunnen alleen in combinatie met de dekking Aansprakelijkheid worden afgesloten.

dekking bootverzekering nationale nederlanden

Schadeherstelnetwerk watersport

Nationale Nederlanden maakt gebruik van het Schadeherstelnetwerk. De watersport herstelbedrijven binnen dit landelijke netwerk zijn door NN geselecteerd vanwege hun kwaliteit en service. Met de bootverzekering van Nationale Nederlanden ben je verzekerd van deskundige hulp. Dit geeft een gerust gevoel.

Voorbeelden voordeel schadeherstelnetwerk

  • Je hoeft niet op een expert te wachten; Schade aan de boot kan meteen worden hersteld
  • Nationale Nederlanden regelt direct de financiële afwikkeling met de hersteller
  • 2 jaar garantie op de reparatie

Korting op beveiligingsproducten

De verzekeraar vindt het belangrijk dat je boot goed is beveiligd. Ze hopen daardoor minder schade te kunnen uitbetalen. Daarom ontvang je tot wel 25% korting op veiligheidsproducten. Het enigste wat je nodig hebt is het polisnummer van de bootverzekering. Je kunt dan vervolgens ook gebruik maken van de servicedesk van Watersportbeveiliging.

Heb je een woonboot? Nationale Nederlanden is expert in het verzekeren van woonboten, lees meer over woonbootverzekering.

Meer informatie over de bootverzekering Nationale Nederlanden kun je hieronder downloaden:
Overzicht vaargebieden bootverzekering NN
Brochure bootverzekering NN
Verzekeringskaart boot Nationale Nederlanden

Heb je vragen? Het bootteam van Veenstra & de Jong Assurantiën helpt je graag met al je vragen over bootverzekeringen.

de BootVerzekering Bootverzekering Nationale Nederlanden