Bootverzekering Nationale Nederlanden

Wanneer kies je de bootverzekering Nationale Nederlanden?

Als je bij ons een offerte aanvraagt kijken we goed bij welke verzekeraar jij het beste terecht kan. Door onze ruime ervaring met bootverzekeringen kunnen we je snel goed advies geven. Daarnaast is de premie uitermate belangrijk. Op deze pagina lees je meer over de bootverzekering Nationale Nederlanden. We maken graag een offerte voor je, binnen een paar uur heb je de offerte bootverzekering in de mail.

Offerte aanvragen

Dekking bootverzekering

Als je voor het eerst een boot verzekert, weet je misschien nog niet precies welke dekking je nodig hebt. Bekijk dan even het onderstaand overzicht. Je kiest de dekking welke het beste bij je boot past. De dekkingen Beperkt Casco en Volledig Casco kunnen alleen in combinatie met de dekking Aansprakelijkheid worden afgesloten. Kom je er niet uit, bel ons dan even, we helpen je graag met het kiezen van de juiste dekking.

dekking bootverzekering nationale nederlanden

Schadeherstelnetwerk watersport

Nationale Nederlanden maakt gebruik van het Schadeherstelnetwerk. De watersport herstelbedrijven binnen dit landelijke netwerk zijn door de verzekeraar geselecteerd vanwege hun kwaliteit en service. Met de bootverzekering van Nationale Nederlanden ben je verzekerd van deskundige hulp. Dit geeft een gerust gevoel.

Voorbeelden voordeel schadeherstelnetwerk

  • Je hoeft niet op een expert te wachten, schade aan de boot kan meteen worden hersteld
  • Nationale Nederlanden regelt direct de financiële afwikkeling met de hersteller
  • 2 jaar garantie op de reparatie

Korting op beveiligingsproducten

De verzekeraar vindt het belangrijk dat je boot goed is beveiligd. Ze hopen daardoor minder schade te kunnen uitbetalen. Daarom ontvang je tot wel 25% korting op veiligheidsproducten. Het enigste wat je nodig hebt is het polisnummer van de bootverzekering. Je kunt dan vervolgens ook gebruik maken van de servicedesk van Watersportbeveiliging.

Boot verhuren

Verhuur jij de boot via een verhuurplatform zoals Barqo? Dan is het beste dat de verhuurder van de boot de boot verzekert. Sluit de aanvullende dekking particuliere verhuur af. Hiermee verzeker je de boot ook tijdens de verhuur. Deze extra dekking is alleen mogelijk bij Volledig Casco en je boot moet in goede conditie zijn en goed onderhouden.

Wedstrijdzeilen

Doe je wel eens mee aan een zeilwedstrijd? Check dan goed je polis of zeilen in wedstrijdverband is gedekt. Nationale Nederlanden verzekert wedstrijdzeilen standaard ook als je niet zo vaak aan wedstrijden mee doet.

Heb je een woonboot? Nationale Nederlanden is expert in het verzekeren van woonbootverzekering

Duitsland of België

Woon je in Duitsland of België en zoek je een verzekeringsadviseur in Nederland? Je kunt bij ons de bootverzekering afsluiten.
Klik op de verzekeringskaart voor meer informatie en vul de aanvraag in. Graag het ingevulde formulier naar ons mailen

Informationsdokument bootversicherung
Beantragung bootversicherung

Meer informatie over de bootverzekering Nationale Nederlanden kun je hieronder downloaden:

Vaargebieden
Brochure Bootverzekering
Verzekeringkaart bootverzekering

Liever in het Engels?

Brochure Bootinsurance
Insurance product information document

Heb je vragen? Het bootteam van Veenstra & de Jong Assurantiën helpt je graag met je vragen over bootverzekeringen.

Vergelijk de premie bootverzekering van Nationale Nederlanden met ASR, Unigarant en de bootverzekering V&J

Premie Boot vergelijken

de BootVerzekering Bootverzekering Nationale Nederlanden