Boot verzekeren

Boot verzekeren in 3 stappen

 1. Bereken je premie

  Wat kost de Bootverzekering

 2. Kies de dekking

  Welke dekking kan ik kiezen

 3. Je boot verzekeren

  Vul het formulier in en sluit de bootverzekering af.

Een boot is een kostbaar bezit, daarom is het verstandig om je boot goed te verzekeren. Een bootverzekering geeft je rust, omdat eventuele schade aan je boot of aansprakelijkheid voor schade aan anderen is gedekt. Zo kun je zorgeloos en ontspannen genieten van je boot.

Voordelen van deze bootverzekering:

 • Geen eigen risico
 • No-claim korting oplopend tot 40%
 • Prima voorwaarden

Als je een boot aanschaft dan begrijpen we dat je de bootverzekering meteen goed geregeld wilt hebben. Je boot verzekeren kan gemakkelijk op deze website geregeld worden, je hoeft je daarna geen zorgen te maken of alles goed is verzekerd. Je kunt online je boot verzekeren of als je advies nodig hebt dan kun je ons gewoon bellen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in recreatieverzekeringen en helpen je graag met de beste bootverzekering.

Boot verzekeren bij Veenstra & de Jong: compleet, betaalbaar en flexibel

De bootverzekering die wij aanbieden is compleet en betaalbaar. Deze bootverzekering geeft het hele jaar dekking voor vrijwel alle type boten zowel op het vaste land, in de stalling als op het water. Vaar je alleen in de wateren van Nederland? Dan krijg je 10% korting. Jouw boot verzekeren doe je op jouw manier, je kiest zelf voor welke objecten je verzekerd wilt zijn. Inboedel en een eventuele volgboot zijn bij casco dekking gratis meeverzekerd. Aanvullend heb je nog een aantal keuzes, zoals wil je de boottrailer, ongevallen opvarenden en rechtsbijstand meeverzekeren.

Voorwaarden bootverzekering

Hieronder zie je een kort overzicht van vergoedingen;

 WABasis CascoUitgebreid Casco
SchadeXXX
Brand  X X
Diefstal  X X
Casco-dekking X X
Inboedel  X X
Eigen gebrek   X

Handig is de verzekeringskaart, je hebt meteen een duidelijk overzicht van dekkingen en bij welke situatie je een vergoeding kan verwachten. Wil je advies over verzekeringen die je nodig hebt? Maak snel een afspraak. Ons advies is altijd gratis en vrijblijvend.

de BootVerzekering Boot verzekeren