Boot verzekeren

Boot verzekeren in 3 stappen

 1. Bereken je premie

  Premie Bootverzekering

 2. Kies de dekking

  Dekking bootverzekering

 3. Je boot verzekeren

  Vul je gegevens is en de verzekering wordt geregeld.

Een boot is een kostbaar bezit en het is daarom verstandig om deze goed te verzekeren. Een bootverzekering biedt rust omdat eventuele schade aan je boot of aansprakelijkheid voor schade aan anderen is gedekt. Zo kun je ontspannen genieten en hoef je geen zorgen te maken.

Voordelen Boot verzekering:

 • Geen eigen risico
 • No-claim korting tot max. 40%
 • Prima voorwaarden

Als je een boot aanschaft dan wil je dat de bootverzekering snel geregeld is. Je boot verzekeren is bij ons snel te regelen, je hoeft je geen zorgen te maken of alles goed is verzekerd. Je kunt het verzekeren van je boot zelf online regelen. En wil je advies dan kun je ons gewoon bellen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in recreatieverzekeringen en helpen je graag met de beste bootverzekering.

Boot verzekeren bij Veenstra & de Jong

De bootverzekering die wij aanbieden is compleet en betaalbaar. Deze bootverzekering geeft het hele jaar dekking zowel op het vaste land, in de stalling als op het water, voor vrijwel alle typen boten. Vaar je alleen in de wateren van Nederland? Dan krijg je 10% korting op de bootverzekering. Jouw boot verzekeren doe je helemaal naar eigen wens, je kunt namelijk zelf de dekking kiezen. Inboedel en de volgboot kun je gratis meeverzekeren, aanvullend kun je nog kiezen om de boottrailer, ongevallen opvarenden en/of rechtsbijstand mee te verzekeren.

Voorwaarden bootverzekering

Hieronder zie je een kort overzicht van vergoedingen.

  WA Basis Casco Uitgebreid Casco
Schade X X X
Brand    X  X
Diefstal    X  X
Casco-dekking   X  X
Inboedel    X  X
Eigen gebrek      X

Handig is de verzekeringskaart, je hebt meteen een duidelijk overzicht van de dekking bij welke situatie. Wil je advies over andere verzekeringen? Maak snel een afspraak. Ons advies is altijd gratis en vrijblijvend.

de BootVerzekering Boot verzekeren