Boot Holland

Boot Holland, de aftrap van het watersport seizoen

Boot Holland wordt elk jaar gehouden in de WTC Expo Leeuwarden. Dé aftrap van het watersport seizoen. Tijdens deze grote botenbeurs grijpen veel bedrijven hun kans om hun nieuwste watersport producten te tonen aan het grote publiek. Boot klaarmaken voor het nieuwe seizoen? Doe inspiratie op in Leeuwarden.

De beurs

Er zijn meer dan 250 standhouders. Dit maakt Boot Holland de ideale plek om sfeer te proeven, trends te spotten en mensen te treffen met dezelfde liefde voor boten en mooie plekjes aan het water. Duurzaamheid is een groot thema wat aan bod komt, zoals elektrisch varen en alles over het verkopen en kopen van een boot. Er zijn zelfs sloepen te vinden die met een 3D printer zijn gemaakt.

Zeilen

Tijdens elke editie wordt het recreatie segment steeds uitgebreider. Het is begonnen met een stukje funsport en is nu uitgegroeid tot een hal met beleving. Verschillende onderdelen op het gebied van recreëren komen aan bod. Zeilen is een sport wat iedereen kan leren en Hansa zeilen komt uitgebreid aan bod bij Boot Holland.

Skûtsjesilen

Tijdens het Boot evenement van 2023 werd er veel aandacht besteed aan Friese trots Skûtsjesilen. Er waren interviews én verhalen verteld door diverse schippers van de Skûtsjes.

De Bootverzekering van Veenstra & de Jong was een paar jaren geleden ook standhouder op Boot Holland. Er is echt van alles te zien en dit is zeker een aanrader om dit evenement te bezoeken. Het seizoen 2024 is van 6 t/m 10 maart. Kijk voor het bestellen van kaarten en meer informatie de website van Boot Holland.

Zelf wensen om te beginnen met watersport? Laat je op deze dag informeren en schuif aan bij interactieve demonstraties. Heb je na deze botenbeurs zin gekregen in het watersport seizoen en heb je plannen om een nieuwe boot te kopen? Vergeet dan niet om deze boot goed te verzekeren. Bereken via deze website gemakkelijk een premie of vraag een vrijblijvende offerte bootverzekering aan.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

de BootVerzekering Boot Holland