Boot Holland

Boot Holland 30ste editie

Van 7 t/m 11 februari 2020 is het weer zover. In de WTC Expo Leeuwarden wordt de 30ste editie Boot Holland georganiseerd. Dé aftrap van het watersport seizoen. Tijdens deze grote botenbeurs grijpen veel bedrijven hun kans om hun nieuwste watersport producten te tonen aan het grote publiek.

De beurs

De beurs is verdeeld in vier hallen met maar liefst meer dan 250 standhouders. Dit maakt Boot Holland de ideale plek om sfeer te proeven, trends te spotten en mensen te treffen met dezelfde liefde voor boten. Naast de vele stalen schepen, worden er ook Scandinavische boten, sloepen, vletten en bijboten geëxposeerd.

Staalbouw

Een belangrijke rol van Boot Holland wordt vervuld door staalbouw. In één grote hal vind je alle Nederlandse bouwers van stalen schepen met een lengte van 9 tot 17 meter lang. Meer dan 30 schepen in deze categorie worden jaarlijks gepresenteerd op de beurs.

Recreatie

Tijdens elke editie wordt het recreatie segment steeds uitgebreider. Het is begonnen met een stukje funsport en is nu uitgegroeid tot een hal met beleving. Verschillende onderdelen op het gebied van recreëren komen aan bod. Het Recreatie paviljoen biedt plaats aan jachthavens en bedrijven die gespecialiseerd zijn in onder andere verhuur en vaarvakanties.

Sloepen en Vletten

Tijdens Boot Holland worden er een aantal sloepenbouwers en importeurs met een grote lijn nieuwe sloepen gepresenteerd. Dit boottype is vooral geschikt voor beschutte wateren en voor mensen die een middagje willen varen.

Wij hebben een aantal jaren geleden met ons kantoor ook op Boot Holland gestaan. We hadden een stand over de sloepverzekering.
Dit was erg leuk om met zoveel mensen in gesprek te zijn over boten en sloepen.

Laat je op deze dag informeren en schuif aan bij interactieve demonstraties. Heb je na Boot Holland zin gekregen in het watersportseizoen en heb je plannen om een nieuwe boot te kopen? Vergeet dan niet om deze boot goed te verzekeren. Bereken via deze website gemakkelijk een premie of vraag een offerte boot aan.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

de BootVerzekering Boot Holland